Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Κέντρου Λεμεσού - Προστατεύουμε την καρδιά της πόλης - Κατασκευαστικά έργα στην οδό Γιλντίζ από 27 Ιουνίου μέχρι 1η Ιουλίου

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, η οδός Γιλντίζ θα είναι κλειστή, λόγω κατασκευαστικών εργασιών που θα εκτελούνται κοντά στον κυκλικό κόμβο της οδού Ναυαρίνου.

Καλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΣΑΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΑ

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ η τελευτή βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητριών/των της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2021-2022.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας, στηρίζοντας το θεσμό αυτό, και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ, προσέφερε βραβείο αξίας €500 σε ένα εκ των πρωτευσάντων φοιτητών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Σχολής.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ (ΣΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΕΠΑΚ)

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο Μέγαρο Πρυτανείας του ΤΕΠΑΚ, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΣΑΛΑ και του ΤΕΠΑΚ, προς διεύρυνση και αναβάθμιση της μέχρι σήμερα αγαστής τεχνολογικής και επιστημονικής συνεργασίας των δύο οργανισμών. Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν από πλευράς του ΣΑΛΑ ο Πρόεδρος και  Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ, Γιάννης Τσουλόφτας, ενώ από πλευράς του ΤΕΠΑΚ υπέγραψε ο Πρύτανης, καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης.

Κατασκευαστικά έργα στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της πόλης στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ (από την συμβολή της με την οδό Ορφέως μέχρι την οδό 16ης Ιουνίου).

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια των κατασκευαστικών εργασιών του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ   από την συμβολή της με την οδό Ορφέως μέχρι την οδό 16ης Ιουνίου, στο Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο της Μείζονος Λεμεσού – Κατασκευαστικά έργα στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού με την Οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 μέχρι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022  μέχρι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022,  θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης  οχετών ομβρίων στην φωτοελεγχομενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την Οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Καλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Τοποθέτηση τεχνητών φωλιών για ανθρωποπούλια στο χώρο της Λίμνης Κατακράτησης Ομβρίων του ΣΑΛΑ στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής και κοινωνικής του πολιτικής, προέβη, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, στην τοποθέτηση δύο φωλιών για ανθρωποπούλια στο χώρο περιμετρικά της Λίμνης Κατακράτησης Ομβρίων του ΣΑΛΑ στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, υιοθετώντας σχετική εισήγηση του Αναδόχου Συντήρησης του Πρασίνου του Συμβουλίου κυρίου Ανδρέα Κρητικού.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ

Αντιπροσωπεία του ΣΑΛΑ αποτελούμενη από το Γενικό Διευθυντή Γιάννη Τσουλόφτα και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Βρυωνίδη επισκέφθηκε την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) κατόπιν πρόσκλησης της ΕΥΔΑΠ στις 5 και 6 Μαΐου 2022.

Η επίσκεψη του ΣΑΛΑ στην ΕΥΔΑΠ αποτελεί συνέχιση μιας μακρόχρονης σχέσης μεταξύ των δύο όμορων Οργανισμών, η οποία  αναθερμάνθηκε πρόσφατα με την επίσκεψη του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της της ΕΥΔΑΠ στη Λεμεσό στις 16 Φεβρουαρίου 2022.

Κατασκευαστικά έργα αποχέτευσης λυμάτων στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στον Άγιο Τύχωνα

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέχρι τις 14 Μαϊου, θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα αποχέτευσης λυμάτων στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου (από το τμήμα της οδoύ Ικάρου μέχρι την οδό Δανίας), στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, στη Λεμεσό.

Η διέλευση των οχημάτων από την οδό Αισώπου (Αρμενοχωρίου) προς τη Γρηγόρη Αυξεντίου θα γίνεται μέσω της οδού Ικάρου μόνο.  Οι κάτοικοι της οδού Δανίας θα εξυπηρετούνται μόνο μέσο της συμβολής Γρηγόρη Αυξεντίου και δρόμο Αρμενοχωρίου (Αισώπου).

Pages

 

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
mlsi European-Co-funded-Programmes

Εκπαιδευτικό Εργαστήρι στα πλαίσια
του Προγράμματος LIFECAB, που έγινε στις 3-4 Οκτωβρίου 2019

Έργο ERMIS-F