Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο της Μείζονος Λεμεσού - Έργα στην οδό Σπύρου Κυπριανού με Νίκου Παττίχη από τις 7/10/2022 – 15/10/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Παρασκευή 7 μέχρι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα εκτελούνται εργασίες στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την Οδό Νίκου Παττίχη.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο του Κέντρου της Λεμεσού - Έργα στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ από τις 3/10/2022- 24/10/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια των κατασκευαστικών εργασιών του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ από την συμβολή της με την οδό Αθηναϊδος Ζ. Λανίτου μέχρι την οδό Ορφέως, στο Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΕΠΑΚ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ (ΣΑΛΑ)

 

Υπογράφηκε σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΣΑΛΑ η Σύμβαση Επιστημονικής Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Χημικής Μηχανικής του ΤΕΠΑΚ και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ). Εκ μέρους του ΤΕΠΑΚ τη Σύμβαση υπέγραψε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Έρευνας, Δρ. Χαράλαμπος Χρυσοστόμου, ενώ εκ μέρους του ΣΑΛΑ ο Γενικός Διευθυντής, κύριος Γιάννης Τσουλόφτας.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο της Μείζονος Λεμεσού – Έργα στην οδό Ουώλτερ Ντίσνεϋ από τις 14/9/2022 μέχρι 8/10/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου  Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Ουώλτερ Ντίσνεϋ.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο της Μείζονος Λεμεσού – Παράταση έργων στην οδό Νίκου Παττίχη μέχρι τις 15/9/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, οι εργασίες που εκτελούνται στις δυτικές λωρίδες της οδού Νίκου Παττίχη, παρά τη συμβολή της με την οδό Ουόλτερ Ντίσνεϊ, πλησίον του κυκλικού κόμβου Τροόδους θα παραταθούν μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο της Μείζονος Λεμεσού - Έργα στην οδό Πατρών από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μέχρι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μέχρι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα εκτελούνται εργασίες στην οδό  Πατρών στην Γερμασόγεια.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η οδός Πατρών από την συμβολή της με την οδό Μεγάλου Θεοδοσίου μέχρι την οδό Αρμονίας θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα και η  τροχαία διακίνηση από και προς τον Άγιο Αθανάσιο θα γίνεται μέσω άλλων οδών.

Κατασκευαστικά έργα στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου με τη συμβολή της με την οδό Βορείου Ηπείρου στην Κοινότητα Παρεκκλησιάς από 5-9-22 έως 11-9-2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 5/9/2022, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου με την συμβολή της με την οδό Βορείου Ηπείρου, στην Κοινότητα Παρεκκλησιάς

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Έργα στην οδό Φεϋζιτ Πασά_Αντιπλημμυρικό Κέντρου 31-8 έως 27-10-22

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού από τη Τετάρτη 31 Αυγούστου, θα εκτελούνται εργασίες, στην οδό Φεϋζίτ Πασά, στο Δήμο Λεμεσού. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο δρόμος θα είναι κλειστός και καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Έργα στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (πλησίον της Εκκλησίας Αγίου Αρσενίου) 31-8 έως 3-9-22

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες, στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου, στην περιοχή Αγίας Φύλας.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από τον αυτοκινητόδρομο προς την οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (πλησίον της Εκκλησίας Αγίου Αρσενίου) θα είναι κλειστή.

Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο Μείζονος Λεμεσού – Κατασκευαστικά Έργα στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη παρά την συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη από τη Δευτέρα 22/8/2022 μέχρι την Παρασκευή 26/8/2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από τη Δευτέρα  22/8/2022  μέχρι την Παρασκευή 26/8/2022 θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην οδό  Νίκου και Δέσποινας Παττίχη παρά την συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη.

Κατά την διάρκεια των εργασιών  θα ισχύουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις :

 

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
mlsi European-Co-funded-Programmes

Εκπαιδευτικό Εργαστήρι στα πλαίσια
του Προγράμματος LIFECAB, που έγινε στις 3-4 Οκτωβρίου 2019

Έργο ERMIS-F