Τοποθέτηση τεχνητών φωλιών για ανθρωποπούλια στο χώρο της Λίμνης Κατακράτησης Ομβρίων του ΣΑΛΑ στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής και κοινωνικής του πολιτικής, προέβη, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, στην τοποθέτηση δύο φωλιών για ανθρωποπούλια στο χώρο περιμετρικά της Λίμνης Κατακράτησης Ομβρίων του ΣΑΛΑ στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, υιοθετώντας σχετική εισήγηση του Αναδόχου Συντήρησης του Πρασίνου του Συμβουλίου κυρίου Ανδρέα Κρητικού.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ

Αντιπροσωπεία του ΣΑΛΑ αποτελούμενη από το Γενικό Διευθυντή Γιάννη Τσουλόφτα και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Βρυωνίδη επισκέφθηκε την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) κατόπιν πρόσκλησης της ΕΥΔΑΠ στις 5 και 6 Μαΐου 2022.

Η επίσκεψη του ΣΑΛΑ στην ΕΥΔΑΠ αποτελεί συνέχιση μιας μακρόχρονης σχέσης μεταξύ των δύο όμορων Οργανισμών, η οποία  αναθερμάνθηκε πρόσφατα με την επίσκεψη του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της της ΕΥΔΑΠ στη Λεμεσό στις 16 Φεβρουαρίου 2022.

Κατασκευαστικά έργα αποχέτευσης λυμάτων στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στον Άγιο Τύχωνα

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέχρι τις 14 Μαϊου, θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα αποχέτευσης λυμάτων στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου (από το τμήμα της οδoύ Ικάρου μέχρι την οδό Δανίας), στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, στη Λεμεσό.

Η διέλευση των οχημάτων από την οδό Αισώπου (Αρμενοχωρίου) προς τη Γρηγόρη Αυξεντίου θα γίνεται μέσω της οδού Ικάρου μόνο.  Οι κάτοικοι της οδού Δανίας θα εξυπηρετούνται μόνο μέσο της συμβολής Γρηγόρη Αυξεντίου και δρόμο Αρμενοχωρίου (Αισώπου).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΟΡΑ (Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ)

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας προσκαλεί τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Κέντρου της Λεμεσού και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη σε δημόσια παρουσίαση του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου Λεμεσού, την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στο Εμπορικό Κέντρο Αγορά (Πρώτη Δημοτική Αγορά Λεμεσού.)

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, 11:15 Π.Μ. – ΟΔΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ (ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ)

Ανακοίνωση για εργασίες στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια του αντιπλημμυρικού έργου της Μείζονος Λεμεσού από τις 17/3/2022 μέχρι τις 24/3/2022, εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση ορθογωνικών οχετών στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από την συμβολή με την οδό Κύκνου μέχρι την συμβολή με την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην περιοχή Τσιρείου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και ακολουθεί τα σήματα τροχαίας. 

Ανακοίνωση για εργασιες στην οδο Ηλιανθέμου

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια του αντιπλημμυρικού έργου  της Μείζονος Λεμεσού  εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση  οχετών στην  οδό  Ηλιανθέμου  στην περιοχή Εκάλης, στο Δήμο Λεμεσού.  Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 6/4/2022.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

 

Ανακοίνωση για εργασιες στην οδο Πανουργιάς Νάκου

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια του αντιπλημμυρικού έργου  της Μείζονος Λεμεσού  εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση  οχετών στην  οδό Πανουργιάς Νάκου  μέχρι την διασταύρωση  με την οδό Αγίας Αικατερίνης στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 5/4/2022.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και ακολουθεί τα σήματα τροχαίας. 

Έργα στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού,  μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου, θα εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση οχετών ομβρίων στην  οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από την συμβολή με την οδό Κορώνης με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την συμβολή με την οδό Κύκνου, στην περιοχή Τσιρείου, στον Δήμο Λεμεσού.

Έργα στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και για περίοδο τριών μηνών θα διεξάγει εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Δανίας στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται σταδιακά σε τμήματα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μήκους 150 μέτρων.

Στην πρώτη φάση από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η διέλευση οχημάτων από και προς την οδό Αισώπου (δρόμος Αρμενοχωρίου) θα γίνεται διαμέσου της οδού Ικάρου.

 

Ε-procurement NOVIWAM Νιρέας ΚΕΠΑ Homer
ep ​​ logo_nireas logo_nireas logo_nireas
Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
mlsi European-Co-funded-Programmes

Εκπαιδευτικό Εργαστήρι στα πλαίσια
του Προγράμματος LIFECAB, που έγινε στις 3-4 Οκτωβρίου 2019

Έργο ERMIS-F