Επικαιροποίηση στοιχείων αποστολής των λογαριασμών του Συμβουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών του το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας αποφάσισε όπως από το 2023 τερματίσει την έντυπη αποστολή των καταστάσεων λογαριασμού, οι οποίες  θα αποστέλλονται μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email.)

Για να μπορούν οι πελάτες του Συμβουλίου να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων αποστολής των λογαριασμών τους. Για τον λόγο αυτό έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς επιστολές σε όλους τους πελάτες του Συμβουλίου και η επικαιροποίηση μπορεί να γίνει εύκολα και απλά με ένα από τους ακόλουθους τρόπους:

Α)   Με σάρωση του ηλεκτρονικού κωδικού QR CODE

       Ο κωδικός QR βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της επιστολής.

       Ο πελάτης θα σαρώσει με το κινητό του τηλέφωνο τον κωδικό QR που βρίσκεται στο πάνω μέρος της  επιστολής που έλαβε και θα καταχωρήσει στην ιστοσελίδα που θα εμφανιστεί, τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Στο κινητό του θα σταλεί με μήνυμα SMS κωδικός μιας χρήσης(OTP) τον οποίο θα καταχωρήσει για επαλήθευση και ακολούθως θα καταχωρήσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email).

Β)   Χρήση κωδικού αριθμού στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου www.sbla.com.cy

       Ο αριθμός λογαριασμού βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της επιστολής, δίπλα από τον κωδικό QR CODE

       Ο πελάτης θα καταχωρεί τον αριθμό λογαριασμού, όπως εμφανίζεται στην επιστολή που έχει παραλάβει, στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου (www.sbla.com.cy) και ακολούθως θα καταχωρήσει στην οθόνη που θα εμφανιστεί τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Στο κινητό του θα σταλεί με μήνυμα SMS κωδικός μιας χρήσης (OTP) τον οποίο θα καταχωρήσει για επαλήθευση και ακολούθως θα καταχωρήσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Γ)    Χρήση εσώκλειστου Εντύπου Επικαιροποίησης Στοιχείων

       Το έντυπο βρίσκεται στο πίσω μέρος της επιστολής που έχει σταλεί στον πελάτη

       Ο πελάτης θα συμπληρώνει το Έντυπο Επικαιροποίησης Στοιχείων που βρίσκεται στο πίσω μέρος της επιστολής που παρέλαβε, ακολουθώντας τις οδηγίες και θα το στέλνει  στο Συμβούλιο επιλέγοντας έναν από τους εξής τρόπους αποστολής:

  • Ταχυδρομικώς Τ.Θ. 50622, 3608 ΛΕΜΕΣΟ
  • Με Φαξ 25881777
  • Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]
  • Στα ειδικά διαμορφωμένα κιβώτια που θα βρίσκονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα γραφεία του ΣΑΛΑ και στα γραφεία των Δήμων Λεμεσού, Κάτω Πολεμιδίων, Γερμασόγειας, Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονίας.

 

 

Ε-procurement ΚΕΠΑ Ένταξη έργων Συμβουλίου στα Ευρωπαϊκά Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα
ep logo_nireas European-Co-funded-Programmes

 

Έργο ERMIS-F